Du kan ved at klikke på dette link https://hjertestarter.dk/find-hjertestartere/find-hjertestartere#id/1000020061/17 se, hvor du finder vores hjertestarter på Dalvangsvej 31. Husk at vælge Glostrup i kommunefeltet til venstre på kort. Zoom derefter ind på adressen Dalvangsvej 31

Husorden

Da du bor i en boligforening, hvor der bor mange forskellige mennesker, er der af beboerne lavet en husorden. Den kan du læse her

Vedligeholdelse
For at se hvad du skal vedligeholde i din bolig, mens du bor der, kan du se vedligeholdelsesreglementet
Hvis du er indflyttet i din bolig før 01-01-2018, kan du se det gældende vedligeholdelsesreglement her

Hvis du er indflyttet i din bolig efter 01-01-2018, kan du se det gældende vedligeholdelsesreglement her

Senest 14 dage fra indflytning, skal du - hvis du skulle finde nogle fejl/mangler -  til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. aflevere fejl-/mangelliste. Herefter vil varmemesteren kontakte dig for at aftale tidspunkt til at gennemgå punkterne på din liste.

Klager
Klager skal afleveres skriftligt til administrationen. Du kan finde et klageskema her, som skal afleveres i udfyldt og underskrevet stand af mere end 2 lejere. Det er vigtigt, klagen indeholder korrekte og præcise oplysninger.

Man er anonym, når man klager, indtil sagen evt. ender i retten.


Husdyr

Det er tilladt at holde1 stk. hund eller 1 stk. neutraliseret indekat efter ansøgning hos administrationen. Du ansøger om at holde hund eller kat ved at sende AnsøgningHund / AnsøgningKat i udfyldt stand til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Selvom din kat ikke er gammel nok til at blive neutraliseret, skal du sende ansøgningsskemaet.

2-rums boliger
Der må højst bo 2 personer i denne boligtype A, B & D, som findes på Dalvangsvej 15-23. Afdelingen er for pensionister eller folk som har en alder på 50+

Fremleje

Du kan  ved særlige omstændigheder fremleje hele din bolig ud.
Du kan læse om reglerne for fremleje af hele din bolig her
Du kan max fremleje din bolig ud i 2 år. Du skal ALTID ansøge admistrationen om tilladelse til fremleje.
Det gør du ved at sende ansøgning om fremleje til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også leje en del af din bolig ud. Det vil sige, du selv bor i lejemålet og lejer et eller flere værelser ud.
Du kan læse om reglerne for delfremleje af din bolig her
Du kan max udleje halvdelen af din bolig ud. Du skal ALTID ansøge administrationen om tilladelse til delfremleje.
Du kan hos www.borgerservice.dk få skema, som skal underskrives af GAB og afleveres hos borgerservice. Du kan også udfylde delfremleje-skema, som du finder her og så sende til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Overdragelse af lejemål
Hvis du og din samlever går fra hinanden, og I begge har skrevet under på lejekontrakten, skal lejemålet overdrages til den, der bliver tilbage i boligen. I skal udfylde overdragelsesdokumentet og sende det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Når administrationen har modtaget og registreret overdragelsen, vil I begge modtage en kopi af overdragelsesdokumenterne

Hvis du og din ægtefælle bliver separeret/skilt, skal du til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. sende kopi af seperationsbevillingen/skilsmissepapiret, hvorefter overdragelsen vil blive registreret.

Vaskeri
På Dalvangsvej 23 i kælderen er der et fællesvaskeri, som du kan bruge. Du kan reservere tid med en lås på en tur-tavle i vaskeriet. Det er gratis for beboerne i afdelingen af benytte vaskeriet. Du skal blot bruge den til boligen hørende vaskelås. Du kan her læse de gældende regler for vaskeriet.

TV
Der er ingen tv-pakker i lejemålene, så man skal selv aftale med en tv-leverandør og afregne direkte til denne

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.